Mijn start bij VDP in 2006 was ook direct mijn start als ondernemer. Vanuit mijn technisch commerciële achtergrond bij andere beveiligingsbedrijven wist ik al snel wat ik anders wilde toen ik me inkocht bij VDP. Falende interne prosessen mogen geen weerslag hebben op de kwaliteit bij je klanten of prospects. Als de medewerkers van je bedrijf als team functioneren en verantwoordelijkheid nemen krijg je vanzelf tevreden en terugkerende klanten. Deze bedrijfsfilosofie streven we dagelijks na. De afgelopen 13 jaar is dat gelukkig niet zonder succes gebleken. We hebben inmiddels een grote zakelijke en particuliere klantenkring opgebouwd.

Omdat het leuk is

Het ondernemerschap vind ik fascinerend doordat we dagelijks zelf de koers van ons bedrijf kunnen bepalen. Ons verkoopproces is een mooi voorbeeld van hoe wij het graag aanpakken. Als je ons belt voor een advies krijg je geen verkoper in een prachtig pak over de vloer maar een specialist (soms ook wel in pak maar daar gaat het nu even niet om…) Iemand die zelf ervaring heeft met de producten en meedenkt in het creëren van een oplossing. Hierdoor worden er geen beloftes gedaan die technisch of praktisch onrealistisch of onmogelijk zijn, maar ontstaat een gedegen advies.

Business to Business

Samenwerken zit ons in het bloed. Veel van onze klanten zijn aannemers, installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven maar missen de specialisatie in bouwkundige en elektromechanische systemen. Dit is juist onze core business en daarom zijn wij de perfecte partner voor dit soort werkzaamheden. Je hoeft niet te vrezen dat wij met jullie klanten aan de haal gaan omdat we onszelf nadrukkelijk niet bezighouden met verkoop van alarmsystemen, camerasystemen en brand/ ontruimingsinstallaties. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking of andere vragen hebt hoor ik graag van je! Hier vind je onze contactgegevens.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail