Geen software-installatie, beheer vanaf elk apparaat, beveiligde login, intuïtief ontwerp, alles wat u maar verwachten kunt van een hedendaagse cloud-oplossing is mogelijk met Salto KS. Beheer sloten, gebruikers, berichten en toegangsrechten eenvoudig vanaf elke tablet, smartphone of laptop.

Salto KS is cloud based toegangscontrole

 

De wireless online sluitoplossing heeft haar betrouwbaarheid en stabiliteit in de praktijk bewezen en maakt toegangscontrole mogelijk voor elk type gebouw. Toegangscontrole zorgt voor aanzienlijk meer functionaliteit en prestaties dan mogelijk was met een traditionele mechanische oplossing. SALTO KS biedt daarin een flexibel beheersysteem waarvoor geen software installatie nodig is, zonder de kosten van een elektronisch product met vaste bekabeling. Een online apparaat met internet verbinding is het enige dat u nodig heeft.Salto KS druppel

Vervang geen cilindersloten meer

Met SALTO KS is het niet nodig om een slot te vervangen wanneer er sleutels verloren of gestolen zijn. Blokkeer gewoon de missende tag en wijs een nieuwe toe.

 

Toegangsbeheer vanaf elke device

Via saltoks.com is het mogelijk om individueel te bepalen wie bij welke deuren binnen mag gaan en tijdens welke tijdsperioden. Vanaf iedere tablet of laptop.

 

Open deursloten op afstand

Met de one-time password technologie van SALTO KS, kunnen gebruikers deuren op afstand openen zonder fysieke sleutel.

 

Zie terug wie een deur heeft geopend

Ontvang meldingen van de toegangsactiviteit bij deuren en van gebruikers.

 

SaltoKS.COM en mobiele app

Uw platform voor het openen van deuren op afstand, voor het aanmaken van toegangsgroepen, het beheren van gebruikers en om activiteiten in het gebouw te controleren, alles vanaf de computer of mobiele apparaten.

Salto KS IQ

De IQ is het centrum van het systeem. Het zoekt de beste verbinding voor de communicatie met SALTO KS sloten en de apps van gebruikers.

Elektronische deursloten

De SALTO cilinder en het beslag is speciaal ontworpen voor gebruik in allerlei deuren; zelfs geschikt voor deuren met smal profiel en zelfs voor toepassing op buiten- deuren. SALTO heeft daarnaast een groot aanbod in afwerkingen.

Tag

Een RFID tag waarmee sleutels tot het verleden behoren. De tag activeert het slot in een paar seconden zodat bezoekers of werknemers makkelijk binnen kunnen op basis van hun persoonlijke toegangsrechten.

Toegangscontrole met gemak

In het SALTO KS account bepaalt u wie waar naar binnen kan in een gebouw. Creëer profielen voor gebruikers, maak tags aan of blokkeer ze en stel in wie waar naar binnen mag, op welke dagen en tijden.

Salto KS systeem uitleg

Salto KS multiplatformBeheer via tablet, telefoon en pc

Beheer SALTO KS cloud-based toegangscontrole vanaf elk type apparaat, telefoon, tablet, pc. Het enige dat u nodig heeft is een online apparaat met internetverbinding. Via saltoKS.com kunt u voortaan alles beheren.

 

 

Altijd draadloos verbonden met de deursloten

De IQ ontvangt alle veranderingen en instellingen vanuit de SALTO KS applicaties en zorgt ervoor dat alle toegangspunten binnen enkele seconden worden geupdate. De IQ fungeert als het brein van een systeem, indien nodig kan het bereik worden uitgebreid door repeaters toe te voegen. Het bereik van een IQ is 10 meter tot een toegangspunt. Voeg een repeater toe om het bereik met nog eens 10 meter uit te breiden.

Salto KS IQ online cloud toegangscontrole

Een oplossing voor ieder type deurSalto KS elektronische cilinder

Deuren zijn uitgerust met een draadloos SALTO slot, aangestuurd door de IQ in het gebouw. Gebruik elke combinatie van sloten om toegang te regelen in het gehele gebouw of zelfs in gebouwen op meerdere locaties. Wij zorgen ervoor dat ieder deurslot elektronisch bedienbaar wordt met het Salto KS systeem. De eenvoudigste manier is een elektronische cilinder. Een elektronisch deurbeslag is uitstekend toepasbaar in combinatie met een automatisch vergrendelend slot. Een elektronische meerpuntssluiting kan worden aangestuurd door middel van de Salto KS wandlezer.

 

Salto KS Sloten

 

Geen gekloonde tags of manipulatie mogelijkSalto KS Tags

Tags vervangen de sleutelbos, ze geven toegang aan bezoekers, werknemers en zelfs bezorgdiensten als dat voor hen van toepassing is. Wijs simpelweg een tag toe en bepaal wanneer en waar die tag naar binnen mag. Helaas zijn verloren tags onvermijdelijk; blokkeer dan simpelweg de tag en wijs een nieuwe toe. Ontvang zelfs een melding wanneer iemand de geblokkeerde tag probeert te gebruiken.

Salto KS beveiliging

 

Meer informatie over Salto KS

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom om alle mogelijkheden van Salto KS te laten zien. Een demonstratie bij u op locatie behoord ook tot de mogelijkheden. U vind onze contactgegevens hier.

Salto KS online kopenelocktron-webwinkel

Salto KS is alleen verkrijgbaar bij gecertificeerde Salto dealers. U kunt het systeem alleen kopen met ondersteuning van een specialist. Via www.elocktron.nl kunt u onder speciale voorwaarden een compleet systeem online bestellen. De eerste installatie van het systeem vind dan op afstand plaats

Salto KS video’s

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail