Toegangscontrole met Salto Clay

CLAY by SALTO is het nieuwe toegangscontroleplatform van SALTO waarmee gebruikers meer toepassingen kunnen beheren en controleren, dan ooit tevoren. Software installatie is niet meer nodig en u kunt eenvoudig wijzigingen doorvoeren met de app.

Update: vanaf 1 november 2016 komt de merknaam Clay te vervallen, deze is gewijzigd in Salto KS, de toegangscontrole systemen van bestaande salto Clay installaties worden automatisch gemigreerd naar Salto KS. 

Geen software-installatie, beheer vanaf elk apparaat, beveiligde login, intuïtief ontwerp, alles wat u maar verwachten kunt van een hedendaagse cloud-oplossing is mogelijk met My-Clay.com. Beheer sloten, gebruikers, berichten en toegangsrechten zonder zorgen. Clay begrijpt het belang van veiligheid. Daarom beschikken al onze componenten over de meest geavanceerde veiligheidselementen, en wat nog belangrijker is: wij vernieuwen deze voortdurend. Niet altijd zichtbaar maar altijd aanwezig. My-Clay.com is ontwikkeld voor de modernste browsers, apparatuur en operating systems. Van iOS tot Windows en van laptop tot iPad.