Als u op zoek bent naar veilige toegangsverlening, kunnen de SALTO die wij aanbieden u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte eisen van veiligheid, comfort en controle die u nodig hebt. Salto elektronische sluitsystemen bieden flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software optie’s.

Salto XS4 deurbeslag 1

Salto toegangscontrole systemen zijn ontworpen om te werken in een draadloze omgeving, er is dus geen noodzaak voor bekabeling van het gebouw. Zo kunt u alle bestaande deuren en sloten behouden. Dit maakt de installatie dan ook snel, zelfstandig en eenvoudig. Een toegangscontrole systeem waarbij intelligentie is ingebouwd in zowel het slot als de sleutel om draadloos te kunnen communiceren met de op PC gebaseerde SALTO programmeringssoftware, waardoor herprogrammering van de sloten of re-keying tot het verleden behoren.

Zowel de sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan dan wel te beperken. De gegevens op de kaart kunnen overgezet worden naar een computer die nauwkeurig de audit trail informatie bijhoudt over waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of geweigerd.

In combinatie met de extra functionaliteit van het SALTO Virtual Network (SVN), kunnen gebruikers 90% van de voordelen behalen met een volledig on-line systeem voor de kosten van een stand-alone systeem. En nu met ons gloednieuwe XS4 online systeem, draadloos en batterijgevoed, kunt u real-time oplossingen voor toegangscontrole ervaren, zonder de noodzaak van bekabeling.

Bent u op zoek naar een toegangssyteem dan is Salto de betrouwbare oplossing. Het Salto systeem is in verschillend opties leverbaar en erg makkelijk uit te breiden.

Basis

Bij 1 tot 5 sloten (deuren) kan het basissysteem de eenvoudigste oplossing zijn. Hierbij worden sloten en cilinders gebruikt welke bij installatie worden geprogrameerd. U kunt zelf het aantal gebruikers dat toegang mag hebben tot de verschillende deuren d.m.v. een programmeer kaart toewijzen aan de sloten.

Voordelen:

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk uit te breiden
  • Gebruikers zelf toevoegen en verwijderen

Salto basis systeem

Standaard

Voor een flexibeler systeem wordt de standaard aangeraden. Het extra voordeel t.o.v. het basissysteem is dat er geen programeerkaart meer gebruikt hoeft te worden maar dat gebruikers/toegangsrechten via de speciale bijgeleverde software geprogrammeerd kunnen worden.

Voordelen:

  • 1 of meerder hoofdlezers om gegevens van gebruikers over te dragen naar andere Salto sloten
  • Makkelijk uit te breiden
  • Snel gebruikers toevoegen en verwijderen via de software

Salto standaard systeem

Online

Met het online systeem kunt u real-time inzicht krijgen wie welk slot (deur) wanneer gebruikt. Het online systeem van Salto is het meest flexibele systeem waarmee zowel de gebruikers/toegangsrechten als de deuren real-time veranderd kunnen worden.

Voordelen:

  • Beheer van grote gebouwen met veel sloten en/of gebruikers
  • Snel gebruikers en zones toevoegen en veranderen
  • Sloten en tijdzones snel te beheren
  • Direct inzichtelijk wie welke sloten bediend

  Salto online systeem

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail