Salto toegangscontrole biedt flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties. Salto toegangscontrole systemen zijn ontworpen om te werken in een draadloze omgeving, er is dus geen noodzaak voor bekabeling van het gebouw. Zo kunt u alle bestaande deuren en sloten behouden. Dit maakt de installatie dan ook snel, zelfstandig en eenvoudig. Een toegangscontrole systeem waarbij intelligentie is ingebouwd in zowel het slot als de sleutel om draadloos te kunnen communiceren met de op PC gebaseerde SALTO programmeringssoftware, waardoor herprogrammering van de sloten of re-keying tot het verleden behoren. Salto toegangscontrole is ook uitstekend te combineren met elektrische sloten. Als u bijvoorbeeld de buitendeuren wilt voorzien van een elektrische meerpuntsluiting kan bij deze deuren een Salto Wandlezer worden geplaatst.

Zowel de sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan dan wel te beperken. De gegevens op de kaart kunnen overgezet worden naar een computer die nauwkeurig de audit trail informatie bijhoudt over waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of geweigerd.

In combinatie met de extra functionaliteit van het SALTO Virtual Network (SVN), kunnen gebruikers 90% van de voordelen behalen met een volledig on-line systeem voor de kosten van een stand-alone systeem. En nu met ons gloednieuwe XS4 online systeem, draadloos en batterijgevoed, kunt u real-time oplossingen voor toegangscontrole ervaren, zonder de noodzaak van bekabeling.

Bent u op zoek naar een toegangssyteem dan is Salto de betrouwbare oplossing. Het Salto systeem is in verschillend opties leverbaar en erg makkelijk uit te breiden. Lees meer informatie over Salto toegangscontrole.

salto wandlezer 1

 

Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor dit product

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

SALTO