VDP Inbraakbeveiliging is sinds 2004 actief in Groningen en omstreken. In 2004 zijn we gestart vanuit de Helperweststraat in de wijk Helpman te Groningen. De oprichter van VDP, Laurens van der Ploeg is direct begonnen met de Politiekeurmerk certificering. Hierdoor konden we onze klanten direct een meerwaarde bieden doormiddel van compleet advies en afgifte van het Politiekeurmerk certificaat. In 2006 gaat Laurens een samenwerking aan met Anne Geert van der Ploeg.

Vandaag de dag is VDP Inbraakbeveiliging toonaangevend op het gebied van bouwkundige en elektromechanische beveiliging. We hebben uitgebreide kennis op het gebied van toegangscontrolesystemen en deurautomatisering. We doen er alles aan om onze klanten goed te informeren. Hierbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Op deze pagina zie je wie er bij ons werken. Wil je weten waar we voor staan? Lees dan wat Anne Geert daarover te zeggen heeft.

Ons team

Alle medewerkers van VDP Inbraakbeveiliging beschikken over een volledige uitrusting zodat we flexibel zijn in onze planning. Doordat we nauw met elkaar samenwerken weten we precies van elkaar wat we kunnen. Onze medewerkers zijn getraind in het op de juiste manier plaatsen van beveiligingsproducten en het snel en doeltreffend verhelpen van storingen.

 

ons team-44Laurens is de oprichter van VDP Inbraakbeveiliging. Met zijn jarenlange ervaring in de bouw- en timmerbranche heeft hij de stap gezet om zelf de leiding te gaan nemen. Laurens is onze bouwkundig specialist. Hij is gediplomeerd Politiekeurmerk- en Borg adviseur. Laurens is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van onze beveiligingsadviezen. Hij bezit een aantal unieke vaardigheden die je niet vaak in de markt tegenkomt. Laurens heeft namelijk verstand van bouwkundige beveiliging en van deurautomatisering.

 

 

 

 

 

 

Anne Geert was tijdens zijn studie elektrotechniek direct al geïnteresseerd in beveiliging en elektronica. Inmiddels heeft hij zeer uitgebreide kennis van mechanisch en elektromechanisch hang- en sluitwerk. Ook is hij de computer- en netwerkspecialist van VDP. Als je bijvoorbeeld een vraag hebt over toegangscontrolesystemen of gedetaileerde informatie nodig hebt over wat je precies met welke vergrendeling kunt, helpt hij je graag verder! Naast de technische vraagstukken die hij oplost is Anne Geert verantwoordelijk voor bijna alle marketing activiteiten binnen VDP.

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail