Slotenmaker Groningen

Politie keurmerk veilig wonenHeeft u snel een gecertificeerde Politiekeurmerk slotenmaker in Groningen nodig? Bel dan direct ons slotenservice nummer: 050-5251123. U wordt persoonlijk door een van onze medewerkers te woord gestaan. Slotenmaker Groningen heeft bijna 11 jaar ervaring met inbraakbeveiliging en slotenservice in de stad Groningen en ommeland. Hierdoor kunnen onze slotenspecialisten snel inschatten wat de beste aanpak is voor problemen aan hang- en sluitwerk. Onze slotenservice monteurs bezoeken u altijd met een volledig uitgeruste servicewagen waardoor alle slotproblemen direct kunnen worden verholpen. 

 

Waarmee kan VDP Slotenmaker Groningen u helpen

Particulieren en bedrijven kunnen onze slotenspecialist bellen voor het oplossen van problemen aan hang- en sluitwerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een afgesloten voordeur die moet worden geopend na verlies van sleutels of een slot wat slecht functioneert. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het beveiligen van uw woning of bedrijfspand en het verbeteren van hang- en sluitwerk. 

• Openen van uw deurslot als u zichzelf heeft buitengesloten. 
• Vervangen en veranderen van uw cilindersloten. 
• Verbeteren en opwaarderen van hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk en BORG. 
• Reparaties en afstellen van hang en sluitwerk. 
• Verwijderen van een afgebroken sleutel wanneer een deel van de sleutel in het slot zit. 
• Herstellen van inbraakschade, spoedreparaties en het aanbrengen van noodafsluitingen. 
• Berekenen van sluitsystemen en advies over cilindersloten en gecertificeerde sloten. 
• Service en reparatie van elektrische sloten, elektrische sluitplaten, kleefmagneten en deurautomaten. 

Slotenmaker Groningen is gecertificeerd volgens het Politiekeurmerk, BORG en NBR. Om betrouwbaarheid van onze medewerkers te garanderen zijn alle medewerkers gescreend volgens de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus. Lees hier meer over onze beveiligings keurmerken.

Slotenmaker Groningen