29 april 2014 – VDP Slotenmaker Groningen geeft bij het veranderen of vervangen van sloten een gratis sleutelhanger met ledlampje weg. Deze sleutelhangers zijn erg handig als in het donker moet worden gezocht naar het sleutelgat.

Waarvoor kunt u onze slotenmaker bellen?

Heeft u ook een defect slot of wilt u sloten laten vervangen? Belt u VDP Slotenmaker Groningen dan gerust. Onze medewerkers staan u persoonlijk te woord en kunnen toelichten wat de kosten zijn. Vervolgens wordt er een afspraak geplaatst in onze online agenda zodat de monteur direct de gegevens van de volgende afspraak ziet. Waarvoor u de slotenmaker van Groningen kunt bellen leest u hieronder.

U bent buitengesloten en wilt uw deurslot laten openmaken

Doordat wij volledig op de hoogte zijn van de opbouw van de meest uiteenlopende merken en soorten hang- en sluitwerk kunnen wij u perfect helpen met het openen van uw woning of bedrijfspand nadat u uw sleutels kwijt bent of er een ander probleem is wat de toegang tot uw eigendommen tegenhoud. Voordat u het slot door ons laat openen moet vooraf een legitimatiebewijs worden getoond.

Verlies of diefstal van uw sleutels

U heeft bijvoorbeeld te maken met verlies of diefstal van sleutels. Een lastig en veel voorkomend probleem. De enige juiste oplossing voor dit probleem is snelle vervanging van de cilindersloten zodat de oude sleutels niet meer werken.

U wilt een extra slot

VDP Slotenmaker Groningen kan voor u een extra slot naast uw huidige slot plaatsen zodat u de deur extra goed kunt afsluiten. Natuurlijk zal ons advies in de meeste gevallen zijn om de keuze te maken voor een meerpuntsluiting of een enkel gecertificeerd slot. Maar in sommige gevallen kan is een extra slot een juiste oplossing. Wij bieden meerdere bijzetsloten aan, met of zonder kerntrekbeveiliging en met verschillende cilinderopties.

U wilt een veiliger slot of advies

Wij kunnen u huidige slot veiliger maken door bijvoorbeeld veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. In sommige gevallen is het beter en voordeliger om het complete slot te vervangen. Sterk verouderde sloten voldoen vaak niet meer aan de huidige standaarden voor inbraakbeveiliging. VDP Slotenmaker Groningen is als geen ander bekend met de laatste standaarden omtrent inbraakbeveiliging.

U heeft een inbraakpoging gehad waardoor inbraakschade is ontstaanVDP slotenmaker groningen

Een inbraak heeft grote impact en wij weten hoe belangrijk het is dat u direct wordt geholpen door een kundig en betrouwbaar bedrijf. In alle paniek bellen slachtoffers van woninginbraak vaak zomaar een willekeurige slotenmaker zonder eerst te onderzoeken met wat voor partij men te maken heeft. VDP Slotenmaker Groningen is Politiekeurmerk en BORG erkend, hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteitstandaard garanderen. Wat we in eerste instantie uitvoeren is een spoed reparatie. In veel gevallen betekend dit het volledig oplossen/ herstellen van de inbraakschade. Wanneer er een compleet kozijn moet worden vervangen of wanneer er grotere herstelwerkzaamheden zijn ontvangt u hiervoor eerst een offerte welke u kunt overleggen aan uw verzekeraar. Aansluitend kan desgewenst een afspraak worden gemaakt voor een compleet beveiligingsadvies.

Onderhoud van uw hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk heeft onderhoud nodig. Onze slotenmakers kunnen dit snel en goedkoop uitvoeren. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden die u kunt laten uitvoeren door onze slotenmakers worden zaken als sluitnaden en afstelling gecontroleerd. Ook de draaiende delen worden gesmeerd en waarnodig gereinigd. De praktijk is meestal dat het hang- en sluitwerk jarenlang niet of nauwelijks is onderhouden. Zeker in deze situaties is het verschil na een onderhoudsbeurt vaak een grote verbetering van de gebruiksvriendelijkheid.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail